Accesibilitate

Sfântu Gheorghe este reședința de județ și cel mai mare oraș al județului Covasna. Orașul este situat la 33 km nord-est de Brașov, la 166 km est de Sibiu, la 176 km sud-est de Târgu Mureș, la 198 nord de București și la 250 km sud-est de Cluj-Napoca.

Cu avion:

Aeroporturile cele mai apropiate: Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Otopeni, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu, Băneasa, București, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, Aeroportul Transylvania Târgu Mureș, și Aeroportul Internațional Sibiu.

Pe calea ferată:

Atât de la aeroporturile de mai sus, cât și din orașele principale ale României, se poate circula fără dificultate la Sfântu Gheorghe cu trenul. Există curse directe și cu escală. Cel mai apropiat nod de cale ferată este în municipiul Brașov.

Link: Pagina de web a companiei naționale de Transport Feroviar de Călători cu informații privind mersul trenurilor de călători și prețul biletelor

Cu autocar:

Atât de la aeroporturile de mai sus, cât și din orașele principale ale României se poate circula fără dificultate la Sfântu Gheorghe și cu autocarul. Există curse regulare cu sau fără escală.

Link: Pagina de web despre cursele auto din România cu informații despre programul curselor și prețul biletelor

Cu automobil:

Link: Indicații rutiere: www.viamichelin.com vagy www.google.ro/maps

sticker

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU
18-30 MARTIE | 2015

Sfântu Gheorghe | Romania
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Întâlnire spectatori-actori | Miranda

Miranda

Miranda